H-1125 Budapest, Kútvölgyi út 22/D.
+36 (1) 209 1177
Az Evanco Kft. a számítógépes gyártáselőkészítéshez kezdetek óta az Assyst-Bullmer cég által kínált hardware-t és software-t használja. Az Assyst-Bullmer cég az egész világon aktívan jelenlévő vállalat, ma több mint 7000 felhasználója van. A folyamatos frissítések lehetővé teszik, hogy lépést tartsunk a világgal és modellezőink a legújabb technika segítségével végezzék munkájukat.

Szerkesztéshez és szériázáshoz az ún. cad.assyst (cad = computer aided design = számítógéppel segített tervezés) programot használjuk, melynek segítségével a modellezők pontosan és átláthatóan tudnak dolgozni. A program kitűnő szerkesztési funkciókkal ellátott, ezért a bonyolult varrási technológiák, mint formázóvarrás, hajtás, különleges varrásszélességek, stb. is könnyen szerkeszthetőek vele. Az elkészült szabásminták és szériák a nagyteljesítményű adatbank segítségével archiválhatóak is, így ezeket bármikor könnyen és gyorsan előkeresheti az ember.

A digitalizálás a digi.assyst program segítségével történik. A program a hatékonyságot növelve a digitalizáló táblára szerelt displayen követi nyomon a folyamatot, így a digitalizálással egy időben bármilyen más program is futtatható a munkaállomásokon. Fontos a teljes szabadság, tekintettel a digitalizálandó információk sorrendjére és kompozíciójára. Így például lehetséges csak alkatrészkontúrokat digitalizálni és egy meglévő szabásmintába áthelyezni, ahelyett, hogy a teljes szabásmintát újra fel kellene vinni.

A lay.assyst program segítségével készülnek a terítékrajzok. Rugalmas és felhasználóbarát program anyag- és szabásoptimalizált terítékrajz készítésre. Terjedelmes funkcionalitása lehetővé teszi az optimális anyagkihasználtságot. Jelentős időmegtakarítás és termelésnövekedés érhető el az alkatrészek elhelyezése ill. a meglévő terítékrajzok optimalizálása által.

Az alapszabásminta, széria, felfektetési rajz vagy egy bedigitalizált modell kinyomtatására két, Ioline márkájú plotter áll rendelkezésünkre, melyekkel akár 160 cm széles rajzok is kinyomtathatóak.