H-1125 Budapest, Kútvölgyi út 22/D.
+36 (1) 209 1177
Az Evanco Kft. 20 éve a ruhaipar sikeres szereplője a számítógépes gyártáselőkészítés területén. Köszönhetően a jó szervezettségnek és a magasan kvalifikált szakembergárdának, vállalatunk a kezdetek óta dinamikusan fejlődik, és nemcsak belföldi, hanem Európa szerte számos külföldi céget is partnerei között tudhat.

Cégünk teljeskörű szolgáltatást nyújt az alapszabásminta-készítésétől a szériázáson és terítékrajz-készítésén keresztül az első levarrt mintadarabig. Ma már hat munkaállomással, két nagyteljesítményű plotterrel és saját mintavarrodával állunk partnereink rendelkezésére. Profi, beiskolázott modellezőink a legmodernebb cad-technika (assyst bullmer) segítségével készítik az alapsnitteket és szériákat, valamint fektetik le a kész alkatrészeket.

Az elkészült alapsnittet, szériát és felfektetési rajzokat többféleképpen juttatjuk el partnereinknek. Két plotter áll rendelkezésünkre, melyeken az elkészült munkákat kitűnő minőségben tudjuk maximum 160 cm szélesen kinyomtatni és rendelkezésre bocsátani. Amennyiben partnerünk rendelkezik assyst vagy más gyártáselőkészítő rendszerrel, az elkészült munkát e-mailen is el tudjuk küldeni. (Cégünk technikai hátteréről bővebben az Assyst rendszer menüpontban olvashat.)
Az első mintadarabok saját mintavarrodánkban kerülnek legyártásra a szabásmintát készítő szerkesztő szoros felügyelete és a varrodával történő folyamatos konzultáció mellett. Ez kitűnő lehetőséget biztosít, hogy a mintadarab a megrendelő elképzelése szerint, a legjobb minőségben és technikával készüljön el. Igény esetén kapacitásunk az utazóminták elkészítéséhez is elegendő,  melynek segítségével kollekcióját egyszerre egy időben akár több helyen is be tudja mutatni.

Fontos még megemlíteni, hogy számunkra összes szolgáltatásunk bizalmi kérdés. Így egy partneri kapcsolat esetén minden információt bizalmasan kezelünk, azt harmadik fél számára nem szolgáltatjuk ki.

Reméljük, a jövőben Ön és cége is meggyőződhet majd szolgáltatásunk minőségéről és korrektségéről. Így egy mindkét fél számára előnyös kapcsolat veheti kezdetét.